این جزوه و DVD همراه با ایمن سازی آن اطلاعاتی در مورد تامین آب آشامیدنی سالم به منابع آب کوچک که به کمتر از 5000 نفر خدمات رسانی می کند ، ارائه می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر ، با تسهیل کننده برنامه کمک فنی (TAP) منطقه ای خود تماس بگیرید یا پیش نویس دستورالعمل های مدیریت کیفیت آب آشامیدنی نیوزلند (وزارت بهداشت 2005) را مشاهده کنید ، که به صورت آنلاین در موجود است.
آب تصفیه نشده می تواند یک خطر عمده برای سلامتی باشد زیرا می تواند حاوی مواد شیمیایی مضر ، تک یاخته ها ، باکتری ها و ویروس ها باشد. آب آشامیدنی که ممکن است حاوی آلودگی باشد باید برای اطمینان از سالم بودن آن تصفیه شود. این جزوه اصول و روش های تصفیه آب برای لوازم کوچک را شرح می دهد.
کیفیت آب و نیاز به تصفیه بستگی به منبع انتخابی دارد. منابع آب را می توان به طور کلی به عنوان آبهای زیرزمینی ، آبهای سطحی یا باران توصیف کرد.
بیشتر آبهای زیرزمینی به طور طبیعی هنگام عبور از لایه های زمین به مخازن زیرزمینی معروف به سفره های آب تصفیه می شوند. آب پمپ شده از چاه های این سفره ها ممکن است اصلاً نیازی به تصفیه نداشته باشد. با این حال ، توجه داشته باشید که چشمه ها اغلب نسبتاً کم عمق هستند ، بنابراین استانداردهای آب آشامیدنی چشمه ها را آبهای سطحی می دانند.
آبهای سطحی ، که از دریاچه ها و رودخانه ها می آیند ، اغلب حاوی خاک و مواد آلی هستند (شکل 1 را ببینید) ، و همچنین مقادیر کمی آلاینده های دیگر. به طور کلی برای ایمن و نوشیدن دلپذیر نیاز به درمان دارد.
آب باران در نیوزلند به دلیل سقوط از آسمان نسبتاً خالص است ، اما اغلب هنگام عبور از پشت بام ها یا هنگام نگهداری در مخازن ذخیره ، توسط میکروارگانیسم ها آلوده می شود.
2 چرا باید آب را درمان کنیم؟
آب مورد استفاده خانوارها در تعدادی از فعالیتها تقسیم بندی می شود که نیازهای متفاوتی برای کیفیت دارند ، در جدول 1 خلاصه شده است.
جدول 1: کیفیت آب مورد نیاز برای فعالیتهای مختلف خانگی
نوع استفاده الزامات اصلی
نوشیدن ، آشپزی ، آماده سازی غذا بیولوژیکی و شیمیایی بی خطر است
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.